Mister Spaghetti doet mee aan de WARMSTE WEEK en steunt het KINDERKANKERFONDS!

Met onze actie “Mister Spaghetti’s Little SuperHeroes” willen wij graag ons steentje bijdragen aan het onderzoek naar de bestrijding van kanker om zo onze kleine superhelden een gouden toekomst te kunnen schenken.

Hierbij hebben we vooral JOUW hulp nodig! Hoe? Ah, door bij ons gezellig te komen eten uiteraard! 😊

EET SPAGHETTI EN STEUN HET KINDERKANKERFONDS!

Jawel, kom tussen zaterdag 14 december en zondag 22 december in één van onze restaurants eten en per verkochte spaghetti schenken wij €1 aan het Kinderkankerfonds.  In ons restaurant in Roeselare kan je zelf op maandag 23 december hiervoor ook nog langskomen. Daarbij krijg je voor je bijdrage van ons een supercoole Mister Spaghetti-Warmste Week badge! Past perfect op je kledij en op je koelkast! En echte must-have als je het ons vraagt…laat die selfies met de hashtag #warmstespaghetti al maar beginnen!

FOOIENWEEK

Alle medewerkers uit onze vijf vestigingen gooien gedurende onze actie alle verdiende fooien in een pot. Het totaalbedrag aan fooien op het einde van onze actie gaan wij dan ook nog eens verdubbelen! Je hebt het dus goed geraden.. je kan ons goede doel namelijk ook steunen door een fooi achter te laten voor onze kelners, want deze gaat rechtstreeks naar Het Kinderkankerfonds!

EEN GRATIS HESJE VOOR DE WARMATHON!

Naar aanleiding van de Warmathon in Kortrijk delen wij GRATIS 100 hippe Mister Spaghetti hesjes uit. Heb jij zin om dit prachtig hesje aan te trekken tijdens de wedstrijd? Wees er dan snel bij, want ze vliegen de deur uit en op = op! Voor deze actie gooien wij nu meteen al €450 in onze pot voor het Kinderkankerfonds!

JAAAAA IK WIL DIT HIP HESJE! HOE BEKOM IK DEZE?

Simpel! Vul ons webformulier in en wordt zo mee één van onze nieuwe spaghetti heroes!

Eenmaal ingeschreven bezorgen we je een bevestigingsmail zodat je zeker bent van je hesje! 😊

Vanaf het moment dat jouw hesje gereserveerd is, leggen wij dit klaar in ons restaurant in Kortrijk en kan je dit vanaf woensdag 11 december komen afhalen! Maar doe ons wel een belofte! Hesje bestellen staat gelijk aan hesje dragen tijdens de Warmathon!

Kan je echt niet in spanning afwachten en wens je nu al een glimp op te vangen van ons hesje? Geen probleem! Je kan hem namelijk al bewonderen op de Facebookpagina van ons restaurant te Kortrijk!
=> https://www.facebook.com/WeLoveMisterSpaghettiKortrijk/

STEUN ONZE MISTER SPAGHETTI’S LITTLE SUPERHEROES EN WORD ZELF OOK EEN SUPERHERO!

We kijken er naar uit om deze actie samen met jou tot een groot succes te brengen!

Hesje voor de Warmathon in Kortrijk reserveren

Voor meer inlichtingen kan u ons steeds via e-mail contacteren via hello-you@mister-spaghetti.be

Reken je dit even uit zodat we weten dat je geen spammer bent?