Flexi-job, extra of jobstudent horeca

Woohoow! Je hebt interesse om een spontane sollicitatie te doen als flexi-job, jobstudent of extra in de horeca bij Mister Spaghetti, waar werken nog leuk kan zijn!

Wij zijn continu op zoek naar mensen als extra, jobstudent en flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen?

Zoek je een fulltime job? Ook hiervoor kan je terecht voor een spontane sollicitatie.

Vul even het formulier in en we contacteren je zo spoedig mogelijk. Als je niet onmiddellijk iets van ons hoort, no worries. We houden het zeker bij!

Waarom een extra job bij Mister Spaghetti

Iedereen weet dat Mister Spaghetti staat voor een losse en familiale sfeer. We hebben geen vooroordelen en geven graag iedereen een kans. Werken hoeft niet altijd saai te zijn. Werken betekent niet altijd een nummer te zijn. Neen, werken kan ook leuk zijn!

Spontane sollicitatie

We hebben niet altijd onmiddellijk vaste werkkrachten nodig. Maar door onze groei kan dit soms snel veranderen. Doe een spontane sollicitatie zodat we je gegevens kunnen bijhouden indien we toch iemand zoeken.

Meer weten over gelegenheidswerk ( = extra )?

Bezoek zeker de website https://www.socialsecurity.be/citizen/nl/werk-en-werkloosheid/werken-als en kies voor gelegenheidswerknemer in de horeca.

LET OP! Dit is geen flexi-werk! Dit heeft andere voordelen.

Feel the Mister Spaghetti vibe!

Wil je graag bij de Mister Spaghetti Family horen?Reken je dit even uit zodat we weten dat je geen spammer bent?