Cadeaubon

Cadeaubon online bestellen

Een cadeaubon online bestellen is een makkelijke en snelle manier om iemand een leuke en originele gift te geven. Deze voucher kan je hier online bestellen, veilig betalen en deze wordt rechtstreeks in uw mailbox geleverd. Hierdoor hoeft u ook niet bang te zijn om deze te verliezen, want alles staat online opgeslagen.

Je cadeaubon veilig betalen

Het systeem behandelt uw betaling uiteraard met de uiterst veilige protocollen. Hierdoor mag u er zeker van zijn dat uw betaling steeds veilig en correct gebeurt.

Kom hem gerust in het restaurant afhalen

U kan ook altijd uw voucher komen afhalen in de zaak. Deze kan ter plaatse betaald worden, via mail verzonden worden of we printen hem uit. Deze steken we dan in een leuke enveloppe.

Hoelang blijft de bon geldig en waar is deze geldig?

De bon van Mister Spaghetti blijft een jaar geldig na opmaak ervan. In uitzonderlijke gevallen kunnen we dit verlengen. De cadeaubon is enkel per vestiging van de aankoop geldig en kan niet ingewisseld worden voor geld. Indien je vragen hebt, stuur gerust een mailtje naar één van onze vestigingen.

Blijf steeds origineel!

Het is niet altijd makkelijk een geschikt cadeau te vinden. Deze online voucher geeft je de kans om op voorhand of op het laatste moment een leuk cadeau te schenken aan iemand. Zeker als je weet dat deze persoon graag gaat eten of graag bij Mister Spaghetti komt.

We hebben leuke enveloppen waarin je de bon kan steken, maar als je hem zelf thuis print, wees dan origineel met je verpakking! Think out of the box 🙂

Als je op het moment van een verjaardag iets speciaal wilt doen in het restaurant ( kaarsje op een dessert, enz… ), laat het ons weten en we kijken wat mogelijk is.

Ontdek ook onze andere cadeau ideeën!

Wist je dat we ook een online shop hebben? Hierop vind je naast cadeaubonnen ook vele andere Mister Spaghetti gifts! Verras iemand met de enige echte Spaghetti Hero bavet of maak iemand blij met onze lekkere olijfolies! We verkopen ook keukenschorten, tote bags, wijnglazen, jars en nog veel meer. Weet je niet waar te beginnen? Bekijk dan zeker eens onze giftboxen!

Bon bestellen: Maak je keuze

Het platform, administratie en beveiligde betaling wordt verzorgd door https://www.resengo.com/ en is compleet veilig. Voor deze dienst rekent Resengo een administratieve kost aan die niet aan Mister Spaghetti toekomt.