This is Dedicated toOUR TEAM.

Onmisbaar. Familie. Ze zijn één voor één Mister Spaghetti. Stuur hen onderaan de pagina een dikke merci!

Oktober 2020

Niemand had het verwacht, maar het is helaas harde realiteit. De cijfers zijn gestegen en een groot deel van de economie wordt opnieuw gegijzeld. Helaas zit de horeca er opnieuw bij. Survival mode is weer gestart en we zijn volop bezig met delivery en take-away in de hoop dat we zowel onze mensen kunnen blijven tewerk stellen en dat onze klanten thuis een beetje het Mister Spaghetti gevoel kunnen blijven behouden.

Wil je ons een handje helpen? Bestel dan zeker eens een take-out of delivery. En je kan nog steeds helemaal onderaan onze mensen een dikke merci toewerpen!

Onze medewerkers hoeven geen Yoga expertise te hebben om flexibel te zijn. Het is hun tweede natuur geworden. :-)

ZOMER 2020

Onze vaste medewerkers, flexi’s, extra’s en jobstudenten zetten zich dagelijks in om jullie als klant zo goed mogelijk te ontvangen en te bedienen. Ook de mensen in de afwaskeuken mogen we zeker niet vergeten! Er komt meer bij kijken dan alleen het ontvangst. Er is extra druk en werk om alles volgens de verplichte regels te spelen. En dit in soms extreem warme omstandigheden. Hieronder enkele beelden die het verhaal van onze mensen en deze situatie tonen.

Zoveel namen, maar allemaal zijn ze deel van de familie. Allemaal zijn ze Mister Spaghetti.

We willen hen dan ook enorm bedanken voor hun dagelijkse inzet.

Wil jij hen ook bedanken? Geef hen dan even een ” dikke merci ” onderaan door gewoon op de button te klikken.

JUNI 2020

Een belangrijke maand. De regels waren gezet, de zaken gingen open, maar neen … het was niet zoals voorheen. Ook nu weer hebben onze medewerkers nieuwe gewoontes moeten aanleren en nieuwe procedures in werking moeten zetten om onze klanten zo veilig mogelijk opnieuw te bedienen. Ontsmetten, afstand bewaren en mondmaskers worden de nieuwe realiteit.

Onze medewerkers hoeven geen Yoga expertise te hebben om flexibel te zijn. Het is hun tweede natuur geworden. :-)

MEI 2020

De onzekerheid leeft voor. Het zoektocht in het onbekende blijft bestaan. Velen, waaronder ook onze medewerkers, blijven in onzekerheid leven maar geven hun absolute best om ons te helpen overleven.