Using magic we create love and happiness at Mister Spagheti Franchise

” Welcome to a world with yummy spaghetti
where you come as friends but leave as family! “

Glutenvrij, veggie, vegan, … Ooow yes! … We’ve got it all…

Mister Spaghetti opende haar eerste “spaghetti only” vestiging in Februari 2014 in Roeselare en heeft ondertussen al zaken in 4 steden. Mister Spaghetti staat bekend om zijn diversiteit. Ze bieden een overvloed aan spaghettisoorten: gewone spaghetti, capellini, volkoren, spelt en glutenvrije spaghetti staan op de menukaart. Maar vooral op gebied van saus pakt Mister Spaghetti uit met heel wat variatie, geen Italiaanse sauzen, maar originele en vele “anders dan anders” sauzen. Er zijn 20 verschillende soorten sauzen gaande van 7 bolognesesauzen tot specialtiteiten zoals Sweet Scampa, Cheesy Lover of Sir Canara die zeker de curieuzeneuzen kunnen bekoren. Ook mensen met allergieën (gluten, lactose, enzovoort), vegetariërs en vegans komen er aan hun trekken. Weliswaar voor sommigen met een beperkter assortiment, maar we hebben zeker voor ieder wat wils. Je kan al een spaghetti bolognaise eten vanaf 9,50 EUR.

Are you in for a XL spaghetti challenge?

Ben je een echte spaghettifan en hou je van uitdagingen? Dan is de XL-challenge, 2,3kg spaghetti met bolognesesaus, zeker iets voor jou. Daar betaal je 20 euro voor, maar als je hem volledig verorbert binnen de 30 minuten, is hij gratis. Daarenboven kom je dan ook op de “Wall of Fame” terecht op de facebookpagina en ontvang je je eigen “XL-spaghettihero” certificaat. Ook ontleent uit de Amerikaanse eetcultuur, zijn de “doggy bags”. Wie zijn spaghetti niet op krijgt, mag de restjes gerust meenemen naar huis. En om de kledij vlekvrij te houden, zijn er leuke, stijlvolle slabben voorzien. Fun verzekerd!

Eating with friends is so much more fun!

Ook voor groepen is Mister Spaghetti de ideale eetgelegenheid. Vanaf 4 personen kan er een spaghettitafel gereserveerd worden waarbij een reuze kom spaghetti op tafel komt te staan, samen met 4 verschillende spaghettisauzen naar wens. Of ben je gehaast en wil je snel lunchen? Ook voor een budgetvriendelijke lunch (12 EUR) kan je bij ons terecht. Kortom, het is een formule en concept dat iedereen kan bekoren, jong en oud, groepen en koppels, particulieren en zakelijke gasten. Er is voor elk wat wils!
Genialiteit zit vaak in de eenvoud. Het idee van Samuel Van Opdenbosch, geboren en getogen in Blankenberge, ontstond een paar jaar geleden in het vliegtuig toen hij terugkeerde uit de VS. “Mijn vader had al vaker geopperd dat restaurants met één gerecht het goed doen, maar ik stond daar nooit echt bij stil. In het vliegtuig nam ik een A4’tje en tekende ik het concept voor Mister Spaghetti uit. Drie maand later, eind 2014, was het realiteit.” Samen met zijn vriendin, Veerle Jacobs, zette hij de stap naar uitbreiding. Bij Mister Spaghetti is iedereen een belangrijke schakel in het netwerk. Er wordt niet gesproken over personeel maar over medewerkers. En elke klant wordt goed onthaald door hen. Dit is de basisregel. Verder is de totaalbeleving ook erg belangrijk. Het interieur van Mister Spaghetti is industrieel maar steeds met de nadruk op een warme, gezellige uitstraling en sfeer. Met de gedimde lichten, jazzy-house muziek en kaarsjes op tafel brengen we mensen in een gemoedelijke sfeer om spaghetti te eten.

Our mission!

Spaghettiliefhebbers laten genieten van ons ruim assortiment aan kwalitatieve en anders-dan-andere spaghettigerechten en dit in een warme, ongedwongen, gezellige sfeer.

Your home is where we prepare our spaghetti!