Xl-Challenge, Food Challenge ,Spaghetti Challenge

Are you a spaghetti hero? Durf jij de uitdaging aangaan?

XL-Challenge, Food Challenge, Spaghetti Challenge… Dit zijn allemaal lichte woorden voor heel wat stoere kerels. Echter bewijst de realiteit het tegendeel. Alleen echte Spaghetti Heroes en Heroettes komen op de Wall Of Fame!

Probeer onze XL-Challenge, de spaghetti van 2.3kg , binnen de 30 minuten te verorberen en krijg eeuwige roem op onze Wall. Al heel wat Spaghetti Heroes zijn er erin geslaagd deze reuzespaghetti van €22 binnen te spelen.

Onze No-Waste-Policy zegt dan ook dat wanneer je hem niet binnengespeeld krijgt je de rest van de kom meekrijgt naar huis! Zo heb je de dag erna nog een stevige maaltijd! Niet getreurd als je hem niet kan overwinnen. De Wall Of Shame is ook een leuke muur ?

Denk jij dat je de volgende Hero kan worden van deze overheelijke food challenge?

Food challenge, gezond of niet?

Er is al heel wat commotie ontstaan rond food challenges. Bij Mister Spaghetti willen we benadrukken dat we iedereen aanraden tijdig te stoppen als ze voelen dat het niet lukt. Het heeft geen zin om de spaghetti challenge te proberen als je na enkele happen al voelt dat je genoeg hebt. Het is nooit de moeite om je slecht te eten en we hopen uiteraard dat iedereen hierbij zijn gezond verstand gebruikt.

Wall Of Fame van de spaghetti challenge

Iedereen die er in slaagt komt op een Wall Of Fame. Dit kan een digitale muur zijn op bv Facebook of een gewone bakstenen muur in het restaurant. In ieder geval, ergens zal je foto rondhangen zodat mensen kunnen zien dat je werkelijk in deze spaghetti challenge geslaagd bent!

Een voorbeeld van een facebook wall of fame vind je hier: https://www.facebook.com/pg/WeLoveMisterSpaghetti/photos/?tab=album&album_id=1484615311634700

Op de facebookpagina’s van onze verschillende filialen kan je al onze heroes bewonderen. Ken je iemand? Vergeet hen niet te taggen!

Enkele XL-Challenge Spaghetti heroes!