Mister Spaghetti - Not Ordinary. Just Different.

EEN BAVET ( OF BETER GEKEND ALS SLABBETJE ) DRAGEN IS HIP!

Stel je dit even voor… Je hebt een zakenlunch of je zit gezellig te tafelen met een date. Je hebt een net hemd of t-shirt aangetrokken, maar nooit bij stilgestaan over het kleur en welke gevolgen een vlek van spaghetti zou kunnen hebben… Daarom hebben we bij mister spaghettti een bavet, of beter gekend als het Spaghetti Hero slabbetje!

WAAROM ZOU JE HET NIET DOEN?

We vragen onze medewerkers altijd de mensen te stimuleren om een bavet te dragen. Het slabbetje van Mister Spaghetti is geen gewone saaie bavet… Nee! Het is een hip en trendy zwart slabbetje met een leuke Spaghetti Hero tekening op voor jong en oud. Zo zie je niet snel wanneer er effectief een vlek gemaakt is, dus waarom niet? ?

DE BAVET OF HET SLABBETJE IS EEN TREND!

Naast het feit dat we de mensen stimuleren om een hippe slab aan te doen zien we toch vaker dat mensen zelf achter onze spaghetti bavet vragen. Eenmaal ze het gemak van het gebruik ervaren hebben en ongestoord als een echte spaghettifreak kunnen slurpen met de drendels, willen ze het steeds opnieuw dragen. Ben je benieuwd welke spaghetti’s je kan binnenslurpen? Kijk dan even naar onze menukaart.

IS ONZE BAVET TE KOOP?

We krijgen vaak de vraag of ze het slabbetje kunnen kopen? Wij kunnen sinds kort onze slabbetjes te koop aanbieden voor €19. Deze prijs ligt iets hoger omdat onze slabben uit een dikkere stof bestaan met drukknopen en met een print erop. Deze kan je sowieso niet standaard krijgen. Onze slabbetjes zijn zowel online als in de filialen zelf te koop!

Show your love and share!