Welkom in een wereld van spaghetti waar je komt als vriend maar vertrekt als familie.

Using spaghetti and magic, we create love and happiness.

We hebben maar één missie. Spaghettiliefhebbers laten genieten van ons ruim assortiment aan kwalitatieve en anders-dan-andere spaghettigerechten en dit in een warme, ongedwongen, gezellige sfeer. We kijken er naar uit om je te mogen ontvangen!

With lots of love and food,

Our spaghetti has a DNA.

Genialiteit zit vaak in de eenvoud. Het idee van Samuel Van Opdenbosch, geboren en getogen in Blankenberge, ontstond een paar jaar geleden in het vliegtuig toen hij terugkeerde uit de VS. “Mijn vader had al vaker geopperd dat restaurants met één gerecht het goed doen, maar ik stond daar nooit echt bij stil. In het vliegtuig nam ik een A4’tje en tekende ik het concept voor Mister Spaghetti uit. Drie maand later, eind 2014, was het realiteit.” Samen met zijn vriendin, Veerle Jacobs, zette hij de stap naar uitbreiding. Bij Mister Spaghetti is iedereen een belangrijke schakel in het netwerk. Er wordt niet gesproken over personeel maar over medewerkers. En elke klant wordt goed onthaald door hen. Dit is de basisregel. Verder is de totaalbeleving ook erg belangrijk. Het interieur van Mister Spaghetti is industrieel maar steeds met de nadruk op een warme, gezellige uitstraling en sfeer. Met de gedimde lichten, jazzy-house muziek en kaarsjes op tafel brengen we mensen in een gemoedelijke sfeer om spaghetti te eten.

Gluten and more.

Heeft u een allergie? Laat ons dit weten! Wij geven u onze allergenenkaart waar onze gerechten met de allergenen op vermeld staan. Wij bieden glutenvrije pasta aan in ons restaurant.. Voor andere allergenen, gelieve in de tabel te kijken.

Omdat we graag zeker willen zijn dat alles vlot verloopt, vragen we u steeds zowel bij u reservatie als aan tafel in het restaurant zelf te vermelden waarop we speciaal moeten letten alvorens we uw pasta klaarmaken.

Niet alleen de personen die een intolerantie hebben komen bij ons aan hun trekken. Zo hebben we enkele vegetarische en veganistische gerechten. We proberen voor elk wat wils te hebben!

Happy birthday to you.

Woohoow! Alweer een jaartje ” wijzer “! Is er iemand jarig, dan vieren we dat graag mee. Iedere jarige krijgt tijdens de week van zijn/haar verjaardag ( in de week ervoor of erna ) een gratis aperitief van het huis. Dat is toch al een leuke manier om je etentje te starten, niet?

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het vermelden bij je reservatie en je identiteitskaart tonen aan de medewerker die je bedient. Wil je graag zelf iets doen en je wilt dat wij het mee voorbereiden voor je, dan kunnen we zien wat mogelijk is afhankelijk van de drukte en bezetting.