Mister Spaghetti Loyalty Card

Je eigen Mister Spaghetti klantenkaart via onze loyalty app?

Ben je een trouwe fan van Mister Spaghetti, dan belonen we je hier uiteraard heel graag voor! Telkens je een bezoekje brengt aan één van onze vestigingen kan je punten sparen door middel van onze loyalty app je klantenkaart* te laten scannen.

Tot voor kort konden trouwe klanten een fysieke kaart aanvragen en daarmee punten sparen. Maar die fysieke kaart wordt nu vervangen door een “Mister Spaghetti loyalty app”.

De app kan gedownload worden in zowel de app store van Apple als de Play Store van Android. Eenmaal je geregistreerd bent op de app, kan je punten sparen bij elk bezoek.

Voordelen van de loyalty app

  • Per 1 EUR gespendeerd ontvang je 1 punt
  • Vanaf 200 punten, ontvang je automatisch een tegoed van 5 EUR
  • Deze tegoedbon kan je dan inwisselen als korting op een maaltijd
  • Je kan geld opladen op de app en dit dan gebruiken als betaalmiddel
  • Je krijgt op je verjaardag een tegoed voor een gratis aperitief maison
  • Je ontvangt meldingen van tijdelijke promotie-acties.

Makkelijk in gebruik

  • Vooraleer de rekening afgedrukt wordt, presenteer je de QR-code die je terugvindt bij “Verdien punten”. Wij scannen die in. Op die manier komen de punten van je rekening op je app tevoorschijn.
  • Om je tegoed te gebruiken als betaalmiddel, ga je naar “pay”, presenteer je de QR-code die hier komt te staan. Zo wordt het tegoed in mindering gebracht van je rekening.
  • Ben je jarig? Dan komt er een tegoed voor een gratis aperitief maison in de app beschikbaar. Die kan je opnemen door bij het vragen van de rekening de “beloning” aan te bieden aan de kelner op je app.

Kan de app in elke vestiging gebruikt worden?

Je gespaarde punten via de app zijn momenteel geldig in Roeselare, Brugge en Kortrijk. Heb je nog een oude kaart? Dan kan je deze enkel per vestiging gebruiken en dit in enkel in Aalst en Antwerpen.

Je klantenkaartje beheren (oud systeem)

Download hier onze PDF met uitleg hoe je de kaart moet registeren. Indien je reeds geregistreerd bent, klik dan hieronder de vestiging aan waarvoor je de kaart geregistreerd hebt of wilt registeren. Deze manier is enkel nog geldig in Aalst en Antwerpen

Let op! Per vesting is het noodzakelijk te registreren. Indien je meer hulp nodig hebt, gelieve ons te contacteren.

Wat met je oude punten?

Wij hebben alle klanten overgezet op de loyalty app. Van zodra je voor de eerste maal registreert op de app met dezelfde gegevens als die van je kaart, dan zal je zien dat al je opgespaarde punten automatisch op de app komen te staan.

Ticketjes gespaard?

Heb je tijdens de overgang van de oude klantenkaart naar de nieuwe loyalty app je ticktjes gespaard? Vul onderstaande gegevens in en laad je ticketten op. We kijken eerst je ticketten met je reservering na en dan zetten we deze op je app.

*Meer voorwaarden in verband met de klantenkaart vind je op onze pagina van algemene voorwaarden.

Reken je dit even uit zodat we weten dat je geen spammer bent?