We would love to hear from you and give you a smile.

JE WIL ONS IETS VERTELLEN?

Tevredenheid is niet altijd makkelijk om je uit te drukken. Dit kan afhankelijk zijn van drukte in het restaurant, het luisterend oor van de medewerker is niet wat het moet zijn, hectische omstandigheden, enz… We begrijpen dat niet iedereen altijd tevreden kan zijn en dat de communicatie niet altijd vlot verloopt. Daarom willen we het toch nog graag horen van je!

VERTEL ONS UW ERVARING…

Wij vinden klantenservice en gastvriendelijkheid enorm belangrijk! Enkel daarop kunnen we verder bouwen… Daarom is uw mening van belang. Indien iets niet aan uw wensen voldoet, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand formulier.

BEDANKT VOOR JE TIJD!

Bedankt dat je even de tijd wilt nemen om je feedback te geven. We zullen dit bericht zo spoedig mogelijk behandelen en zeker bij jou terug komen. We hopen dat we onze magie kunnen bovenhalen en terug die lach op je gezicht kunnen toveren!

Of je kan ook een beetje magie op ons werpen en een lach op ons gezicht toveren door een complimentje te sturen? ?

With lots of love and food,

Your opinion is really important to us.

Vul het formulier in om een aanvraag te versturen. We bekijk dit en komen zo snel mogelijk terug bij u.  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

  DISCOVER SPAGHETTI MAGIC.

  Heb je ook zin in een ” not ordinary ” spaghetti met een ” just different ” toets?

  RESERVEREN
  Menu Bekijken
  CADEAUBON BESTELLEN