A TOUCH OF JOY WITH A SPARK OF IMAGINATION WILL CREATE THE PERFECT VIBE.

Super! Je hebt deze pagina ontdekt omdat je een take-away of delivery hebt besteld.

De juiste setting creëren is echt belangrijk. Dit kan invloed geven op je gemoed, je smaak, gewoonweg op alles. Hoe gezelliger, hoe prettiger! En dit geldt natuurlijk ook bij jou thuis. Kleine wijzigingen kunnen net voor dat beetje meer magie zorgen. Hieronder vind je enkele basisregels om de juiste setting te creëren.

 • Kies de juiste plaats.

  Het is belangrijk om de juiste plaats te kiezen. Wil je gezellig voor de televisie slurpen met spaghetti, maak het je dan zo makkelijk mogelijk. Doe comfy kleren aan, zet alle nodige zaken zoals drank, zout of andere kruiden/olie, wat keukenrol, messen, vorken, kaas, enz… op tafel zodat je je niet meer hoeft te verplaatsen. En zet dan gewoon je favoriete serie op. Je kan natuurlijk ook gewoon kiezen voor de keuken of eetkamer :-)

 • Maak het gezellig.

  Heel belangrijk voor je smaak en gevoel is de gezelligheid. Is er veel licht? Weinig licht? Is de tafel simpel gedekt of zet je toch enkele leuke attributen. Sowieso raden we aan om steeds het licht wat te dimmen zodat je een donkere cosy vibe krijgt. Zelfs overdag kan je dit doen door de gordijnen wat te sluiten. Uiteraard is dit geen must, maar door alles wat te dimmen kan je hier en daar een kaarsje zetten waardoor je wat meer sfeer creëert. En om de kindjes mee te krijgen, zij mogen ze allemaal en zo snel mogelijk uitblazen als het voorbij is :-)

 • De tafel zetten.

  Je kan eten aan een kale tafel of je kan met een klein beetje decoratie het gevoel hebben dat je aan een feestmaal begint. Leg wat placemats, leg het bestek mooi en plaats wat kaarsjes, zout en peper, olie, kaas en tabasco op tafel. Zo heb je het gevoel dat het zoals in het restaurant is. Ook hoef je dan niet meer recht te staan achteraf, want je weet dat alles er al staat. Vergeet ook zeker niet de glazen voor de wijn en water/frisdrank op tafel te zetten.

 • Kies de juiste muziek.

  Achtergrondmuziek is enorm belangrijk! Wat is je favoriete muziek? Welke muziek brengt leuke herinneringen? Kies de muziek die je op dat moment die happy en cosy vibe kan geven. Zet het niet te luid, maar ook zeker niet te stil. Het mag wel eens iets luider… Whatever makes you happy! :-)

  Wil je dezelfde achtergrond muziek zoals in onze restaurants? Beluister hier onze spotify lijst met Jazzy House muziek.

 • Een aperitiefje is een goed begin.

  Je take-away is nog niet gehaald of je delivery is nog niet geleverd? Je gerecht moet nog opgewarmd worden? Ideaal! Want dan heb je tijd om een aperitiefje te maken. Maak je favoriete drankje om de avond goed te starten. Maak eventueel al een flesje wijn open zodat deze wat kan ademen en zet deze op je leuk versierde tafel of je lazy day salontafeltje. Je zal met meer plezier richting je tafel wandelen om je spaghetti op te smullen.

  Ook voor de kids kan je altijd een leuk non-alcoholisch drankje maken. Zo hebben ze het gevoel mee te kunnen doen met de mama en papa en heb je niet het gevoel dat je alleen drinkt ;-). Hier vind je alvast enkele leuke ideetjes!

  https://www.mamaliefde.nl/blog/alcoholvrije-cocktails-kind-mojito-pina-colada/

 • Opwarmen en smullen maar!

  Je gerecht is aangekomen of opgewarmd op het vuur. Ideaal! Zet de potten op tafel en schep uit naar hartenlust. Neem altijd een bord ( en warm deze desnoods een beetje op zodat ze warm hebben ) om je spaghetti in te leggen, want een bord geeft, alleen al door het zicht, een ander gevoel en smaak dan een take-away bakje. Giet er wat gemalen kaas en parmezaanse kaas over, nog wat bijkruiden als je wil en smullen maar!

  TIP! Kijk zeker eens op onze Spaghetti Bible. Hier kan je zien hoe je je saus best opwarmt of pimpt. Want bv bij de Canara is het aan te raden om nog wat eigeel bij te doen. Wist je dat? Neem dus zeker een kijkje :-).

With lots of love and food,

NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

DISCOVER SPAGHETTI MAGIC.

Heb je ook zin in een ” not ordinary ” spaghetti met een ” just different ” toets?

RESERVEREN
Menu Bekijken
CADEAUBON BESTELLEN