A TOUCH OF JOY WITH A SPARK OF IMAGINATION WILL CREATE THE PERFECT VIBE.

Super! Je hebt deze pagina ontdekt omdat je een take-away of delivery hebt besteld.

De juiste setting creëren is echt belangrijk. Dit kan invloed geven op je gemoed, je smaak, gewoonweg op alles. Hoe gezelliger, hoe prettiger! En dit geldt natuurlijk ook bij jou thuis. Kleine wijzigingen kunnen net voor dat beetje meer magie zorgen. Hieronder vind je enkele basisregels om de juiste setting te creëren.

  • Kies de juiste plaats.

    Het is belangrijk om de juiste plaats te kiezen. Wil je gezellig voor de televisie slurpen met spaghetti, maak het je dan zo makkelijk mogelijk. Doe comfy kleren aan, zet alle nodige zaken zoals drank, zout of andere kruiden/olie, wat keukenrol, messen, vorken, kaas, enz… op tafel zodat je je niet meer hoeft te verplaatsen. En zet dan gewoon je favoriete serie op. Je kan natuurlijk ook gewoon kiezen voor de keuken of eetkamer :-)

  • Maak het gezellig.

    Heel belangrijk voor je smaak en gevoel is de gezelligheid. Is er veel licht? Weinig licht? Is de tafel simpel gedekt of zet je toch enkele leuke attributen. Sowieso raden we aan om steeds het licht wat te dimmen zodat je een donkere cosy vibe krijgt. Zelfs overdag kan je dit doen door de gordijnen wat te sluiten. Uiteraard is dit geen must, maar door alles wat te dimmen kan je hier en daar een kaarsje zetten waardoor je wat meer sfeer creëert. En om de kindjes mee te krijgen, zij mogen ze allemaal en zo snel mogelijk uitblazen als het voorbij is :-)

  • De tafel zetten.

    Je kan eten aan een kale tafel of je kan met een klein beetje decoratie het gevoel hebben dat je aan een feestmaal begint. Leg wat placemats, leg het bestek mooi en plaats wat kaarsjes, zout en peper, olie, kaas en tabasco op tafel. Zo heb je het gevoel dat het zoals in het restaurant is. Ook hoef je dan niet meer recht te staan achteraf, want je weet dat alles er al staat. Vergeet ook z