Het werd tijd voor de menukaart eens in een nieuw kleedje te steken. We hebben enkele leuke gerechtjes toegevoegd, wat wijzigingen aan de huidige aangebracht en hier en daar hebben we helaas een spaghetti op pensioen moeten sturen… Deze make-over ging natuurlijk gepaard met een nieuwe website.

Wat is er zoal veranderd?

Menukaart en allergenenlijst

De menukaart is iets beperkter en overzichtelijker geworden. Ook voor een gezellige trio en groepen is het duidelijke taal. Lekker kiezen uit 3 of 4 sauzen, spaghetti op tafel en smullen maar! Daarnaast is onze allergenenkaart ook op een andere manier opgesteld… Nu kan je, op basis van het allergeen je allergisch aan bent, zien welke gerechten je WEL kan nemen! Uiteraard vragen we nog steeds je allergie te vermelden bij je reservering en bij je bestelling aan tafel of take-away zodat we dit met extra aandacht kunnen behandelen.

Website

Op de homepage van de website zal je telkens een interessant nieuwtje zien verschijnen waardoor je telkens verrast kunt worden. Ook laten we telkens een gerecht verschijnen zodat je al kan watertanden.

Voor groepsreservaties kan je nu een handig formulier invullen via https://www.mister-spaghetti.com/groepen-verjaardag-bedrijfsfeest-formule/  Je krijgt een automatische mail terug en wij bekijken zo snel mogelijk je aanvraag. Daarnaast kan je ook handig de menukaart met de groepsformules downloaden. Ook de take-away kaart kan je makkelijk downloaden naar je toestel.

De grootste verandering is de online menukaart. Nu heb je een handig overzicht met alle gerechten die beschikbaar zijn. Ieder gerecht kan je aanklikken waar je meer informatie vindt over de samenstelling en allergenen. Hierbij kan je handig filteren op het allergeen dat je allergisch bent om te zien welke gerechten je WEL kan nemen! Uiteraard geldt hetzelfde zoals hierboven gezegd, graag vermelding bij reservatie en aan tafel.

Oh! Voor we het vergeten… We zijn enkele leuke receptjes aan het bundelen die binnenkort op onze website geplaatst worden. Ook jullie kunnen een receptje insturen! Indien onze ridders van de ronde tafel het recept getest en goedgekeurd hebben komt het op onze website te staan met jouw gegevens, zodat iedereen kan zien dat jij de food king bent! Misschien heb je geluk en kiezen we het uit als een suggestie voor één van onze filialen? Dan mag je het op onze kosten gratis komen proeven! Dus… sturen maar!

Aarzel niet om ons te contacteren

Moest je fouten ondervinden of er werkt iets niet correct, laat het ons zeker weten. We bekijken het en passen het snel aan! Zoals altijd kan je ons ook contacteren indien je een vraag of opmerking hebt in verband met Mister Spaghetti. Zoals altijd willen we telkens die lach op jullie gezicht kunnen toveren en doen we er ook alles aan in goede banen te leiden.

Alvast bedankt voor jullie support spaghetti lovers! Jullie zijn de echt Spaghetti Heroes!