Mister Spaghetti Story

OUDEJAAR VIEREN BIJ MISTER SPAGHETTI

Het is bijna weer zo ver … Het nieuwe jaar komt er aan! Wij willen graag samen met jullie in stijl en met spaghetti het nieuwe jaar 2018 inzetten. Daarom hebben onze chefs speciaal voor de gelegenheid een culinair menuutje samengesteld om van de watertanden. Uiteraard blijven we in het spaghetti-thema en zorgen dat onze gerechtjes een originele toets van spaghetti bevatten.

VAN OUD NAAR NIEUW MET EEN LEKKER GLAASJE EN CADEAUTJE

Om het nieuwe jaar goed in te gaan willen het glas heffen met jullie allemaal en bieden we naast dit glaasje cava ook nog een leuke kortingsbon aan voor het restaurant.

[bsf-info-box icon=”Defaults-file-text” icon_size=”36″ title=”Reserveren” read_more=”box” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.mister-spaghetti.com%2Foudejaar-vieren%2F|||” pos=”square_box” box_min_height=”50″ box_border_style=”solid” box_border_width=”1″ box_border_color=”#000000″ heading_tag=”h2″ title_font_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”desktop:22px;” title_font_color=”#000000″ desc_font_color=”#000000″]Bekijk hier de menu en vraag uw plaatsje aan. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt![/bsf-info-box]