NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

We reward your loyalty.

NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

We reward your loyalty.

NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

We reward your loyalty.

Loyalty

Wij vinden dat trouwe klanten moeten beloond worden.

A spaghetti tastes better when you are rewarded.

Ben je een trouwe fan van Mister Spaghetti, dan belonen we je hier uiteraard heel graag voor! Telkens je een bezoekje brengt aan één van onze vestigingen kan je punten sparen door je persoonlijke QR-code te laten scannen.

Je kan je makkelijk inschrijven op ons loyalty programma met je gsm-nummer via onderstaande link. Eenmaal je geregistreerd bent, kan je punten sparen bij elk bezoek. De punten kunnen momenteel nog niet gespaard worden via delivery en take-out bestellingen.

https://misterspaghetti.getreup.com/

Hier geef je je gsm-nummer in en vervolledig je het profiel met je naam en e-mailadres. Zorg ervoor dat het hetzelfde e-mailadres is dat je gebruikt heb destijds om te registeren bij de fysieke kaart of loyalty app. Hierdoor worden je punten automatisch overgezet op deze web gebaseerde versie. Het gebruik van de app blijft net hetzelfde als de oude app.

Tip: voeg een snelkoppeling toe aan het startscherm van jouw smartphone. Zo vind je je loyalty QR-code steeds snel terug :-)

With lots of love and food,

Download our loyalty app and start saving for a free spaghetti.

Inschrijven!
Mister Spaghetti - Not Ordinary. Just Different.
Wat met je oude klantenkaart en punten?

Wij hebben alle klanten overgezet op de loyalty app. Van zodra je voor de eerste maal registreert op de app met hetzelfde e-mailadres als die van je kaart, dan zal je zien dat al je opgespaarde punten automatisch op de app komen te staan.

Momenteel gebruiken enkel Antwerpen nog de oude fysieke kaart.

Update! Sinds kort is onze loyalty app vervangen door een web gebaseerde versie. Om deze versie te gebruiken surf je naar https://misterspaghetti.getreup.com/

Hier geef je je gsm-nummer in en vervolledig je het profiel met je naam en e-mailadres. Zorg ervoor dat het hetzelfde e-mailadres is dat je gebruikt heb destijds om te registeren bij de fysieke kaart of loyalty app. Hierdoor worden je punten automatisch overgezet op deze web gebaseerde versie. De gebruik van de app blijft net hetzelfde als de oude app.

TIP! Maak een snelkoppeling naar je startscherm op je smartphone, zo kan je snel naar de app gaan.

Kan de app in elke vestiging gebruikt worden?

Je gespaarde punten via de app zijn momenteel overal geldig, behalve in Antwerpen. Heb je nog een oude fysieke kaart? Dan kan je deze enkel in de vestiging van Antwerpen gebruiken.

Is de app makkelijk in gebruik?

1. Vooraleer de rekening afgedrukt wordt, presenteer je de QR-code die je terugvindt bij “Verdien punten”. Wij scannen die in. Op die manier komen de punten van je rekening op je app tevoorschijn.

2. Om je tegoed te gebruiken als betaalmiddel, ga je naar “pay”, presenteer je de QR-code die hier komt te staan. Zo wordt het tegoed in mindering gebracht van je rekening.

Voordelen van de loyalty app?

1. Per 1 EUR gespendeerd ontvang je 1 punt

2. Vanaf 200 punten, ontvang je automatisch een tegoed van 5 EUR

3. Deze tegoedbon kan je dan inwisselen als korting op een maaltijd