NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

Our Spaghetti Bible.

NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

Our Spaghetti Bible.

NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

Our Spaghetti Bible.

Our Spaghetti Bible.

Een antwoord op de meest gestelde vragen.

HAVE FAITH. TRUST IN MISTER SPAGHETTI AND HE SHALL GUIDE YOU.

In onze Spaghetti Bible proberen we een antwoord te geven op de meeste gestelde vragen. Hoe kan ik een saus opwarmen? Is er een klantenkaart? Wat met een verjaardag. Indien er iets niet duidelijk is, dan kan je steeds één van onze vestigingen contacteren om je vraag te stellen.

Contacteren

With lots of love and food,

Mister Spaghetti Signature
Onze klantenkaart – Loyalty App.

Ben je een trouwe fan van Mister Spaghetti, dan belonen we je hier uiteraard heel graag voor! Telkens je een bezoekje brengt aan één van onze vestigingen kan je punten sparen door middel van onze loyalty app je klantenkaart* te laten scannen.

Tot voor kort konden trouwe klanten een fysieke kaart aanvragen en daarmee punten sparen. Maar die fysieke kaart wordt nu vervangen door een “Mister Spaghetti loyalty app”.

De app kan gedownload worden in zowel de app store van Apple als de Play Store van Android. Eenmaal je geregistreerd bent op de app, kan je punten sparen bij elk bezoek. De punten kunnen momenteel nog niet gespaard worden via take-away of delivery bestellingen.

Alle vragen over onze klantenkaart vind je op onze loyalty pagina.

Bekijk onze loyalty pagina
Hoe pimp ik mijn take-away of saus?

Je kan je take-away of kilosaus steeds een beetje bijkruiden of pimpen. Hoe doe je dat nu het best? Hieronder vind je enkele gerechten waarvan we denken dat je zelf wat magie kunt toevoegen.

Canara

Voeg per persoon een eigeel toe aan je gerecht. Hierdoor geef je extra smaak en smeuïgheid. Uiteraard kan je nog altijd wat extra spek of champignons bakken en erbij doen. Let wel op dat je het extra gebakken spek goed laat uitlekken en drogen voor vetlagen te vermijden bij het opwarmen.

Coc-A-Nut Chick

Hier kan je steeds wat gele currypoeder en/of mango bijvoegen.

Sweet Scampa

Stoof wat pijpajuin en/of rode/gele/groene paprikablokjes en/of ajuinblokje om toe te voegen. Ook een extra snuifje chilipoeder of cayennepeper mag om het gerecht nog wat pikanter te maken.

Pimp The Shrimp

Stoof wat rode rode paprikablokjes en voeg ze toe aan je saus of je gerecht. Ook hier is een snuifje chilipoeder of cayennepeper zeker mogelijk.

Pest-O-Chick

Neem een handjevol pijnboompitten en rooster deze even op een pan (geen olie of boter gebruiken). Voeg deze in je saus of strooi ze over je gerecht.

Kip of scampi bij Mister Spaghetti gekocht?

Onze kip en scampi zijn voorgemarineerd en gebakken. Deze kan je gewoon samen met de saus in een pan opwarmen. Indien je ze wilt verwarmen op de pan, heel kort aanbakken voor een korstje en van het vuur halen.

Eigen kip of scampi bakken?

De kip kruiden met kippenkruiden of cajun kruiden en bakken tot alles gaar is. Een klein korstje mag zeker. De scampi bak je, na ontdooiing, per zijde 2 minuutjes in de pan. Deze kruid je eenvoudig met wat peper en zout. Daarna gewoon aan je gerecht toevoegen.

Onze zelfgemaakte olie

Onze Smelly Oil, Basil Oil en Spicy oil kunnen tijdens het eten van alle gerechten een extra smaak geven. Meer hierover vind je op shop.mister-spaghetti.com

Hoe warm ik mijn spaghetti met saus op?

Als je een koude take-away komen halen bent of je hebt nog een restje over van de vorige dag, dan kan je deze steeds opnieuw opwarmen in de microgolfoven of op het vuur. Als je een gerecht uit de ” Creamy Corner ” sectie hebt genomen, dan warm je deze best op max. 600 watt op. De bologneses op max. 800 watt. Af en toe eens omroeren is aan te raden.

Je kan ook steeds de spaghetti met saus in een pot op het vuur opwarmen. Warm de spaghetti op een zacht vuurtje op. Regelmatig omroeren.

Ik bestel een warme take-away voor de dag later.

Wanneer je een warme take-away komt afhalen en beslist om deze dezelfde avond niet op te eten, dan raden we aan om deze in de koelkast te bewaren zonder deksel. Hierdoor kan de warmte direct de koeling opnemen en wordt er geen damp gecreëerd waardoor het gerecht en smaak niet “slapper” kan worden

TIP: Je kan ook een koude take-away vragen.

Kan ik mijn maaltijd meerdere malen opwarmen?

Restjes of sauzen kan je na de oorspronkelijke bereiding nog maximum 2 maal opwarmen. Zet telkens de overschot zo snel mogelijk na bereiding (zelfs warm!) in de koelkast.