Using magic we create love and happiness at Mister Spagheti Franchise

Have Faith. Trust in Mister Spaghetti and he shall guide you.

Gerechten en sauzen

Hoe warm ik mijn spaghetti met saus op?

Als je een koude take-away komen halen bent of je hebt nog een restje over van de vorige dag, dan kan je deze steeds opnieuw opwarmen in de microgolfoven of op het vuur. Als je een gerecht uit de ” Creamy Corner ” sectie hebt genomen, dan warm je deze best op max. 600 watt op. De bologneses op max. 800 watt. Af en toe eens omroeren is aan te raden.

Je kan ook steeds de spaghetti met saus in een pot op het vuur opwarmen. Warm de spaghetti op een zacht vuurtje op. Regelmatig omroeren.

Kan ik mijn maaltijd meerdere malen opwarmen?

Restjes of sauzen kan je na de oorspronkelijke bereiding nog maximum 2 maal opwarmen. Zet telkens de overschot zo snel mogelijk na bereiding (zelfs warm!) in de koelkast.

Hoelang kan ik jullie saus bewaren?

Onze gerechten en sauzen die afgehaald worden kunnen 2 – 3 dagen in de koelkast bewaard worden.

Kan ik een saus in de diepvries bewaren en hoe ontdooi ik ze?

Onze sauzen kunnen na afhaal steeds in de diepvries gestoken worden. Sauzen uit de creamy corner raden we aan om in een pannetje op een laag vuurtje op te warmen. Bologneses kunnen in de microgolfoven op de juiste stand ontdooit worden, maar ook hier raden we pan en vuur aan. Regelmatig omroeren is ook hier de boodschap.

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, wel nog maximum 1 nacht in de koelkast.

Ik bestel een warme take-away voor een dag later.

Wanneer je een warme take-away komt afhalen en beslist om deze dezelfde avond niet op te eten, dan raden we aan om deze in de koelkast te bewaren zonder deksel. Hierdoor kan de warmte direct de koeling opnemen en wordt er geen damp gecreëerd waardoor het gerecht en smaak niet “slapper” kan worden

Mijn take-away smaakt niet hetzelfde als in het restaurant?

Dit kan! Een take-away kan om verschillende redenen een andere smaak hebben. Door de warmte en tijd van vervoer in het gesloten bakje kunnen gerechten en kruiden langer garen. Ook de spaghetti kan “slapper” worden. Ook het bakje kan soms een bepaalde smaak afgeven, maar dit is zelden.

Tip! Als de take-away pas zal gegeten worden de dag nadien, dan raden we aan om dit te melden. Dan geven we de spaghetti koud mee zodat de dag nadien de smaak optimaal is.

Mijn spaghetti met saus is droog? Wat kan ik doen?

Als je restjes droger geworden zijn, dan kan je steeds gebruik maken van een beetje olie bij de bologneses, Green Hugger, Asian Hugger en Asian Surft & Turf. Bij de gerechten van de creamy corner kan je steeds wat room bijvoegen tijdens het opwarmen van de spaghetti om deze meer smeuïg te maken. Let op, smaak kan hierdoor wat veranderen, maar bijkruiden kan en mag zeker.

Waarvoor kan ik jullie home-made oils gebruiken?

Onze Smelly Oil, Basil Oil en Spicy Oil kan gebruikt worden bij alle soorten voeding. Ideaal om je gerechten zoals spaghetti, sla, kip, enz… wat meer smaak te geven.

Hoelang kan ik de home-made oils bewaren?

Wij raden aan de houdbaarheidsdatum dat vermeld staat op het flesje te respecteren.

Restaurant

Ik wil een reservatie maken. Hoe doe ik dat best?

Je kan steeds via onze online tool reserveren of telefonisch reserveren. Reservaties via facebook, instagram of andere sociale media kunnen we niet garanderen.

Ik zie het gewenste tijdstip niet verschijnen?

Als je het gewenste tijdstip niet ziet verschijnen is het mogelijks volzet. Je kan steeds een ander tijdstip kiezen of bellen om te vragen of er toch nog plaats is op het gewenste uur. Je kan steeds een berichtje sturen via messenger. We bekijken dit op regelmatige tijdstippen. Dit is geen garantie op directe reservatie!

Let op! Kies geen ander tijdstip met de opmerking van latere of vroegere aankomst. Wij werken met een volle bezetting en kunnen niet zomaar iemand plaatsen.

Werken jullie in shiften?

Wij werken met een dubbele tafelbezetting. Dit wil zeggen dat uw tafel tijdens het eerste deel maximum 2u kan bezet worden. Ideaal indien u nog een cinemaatje wil doen, ergens anders afspraak hebt of gewoonweg vroeg wil thuis zijn…

Het eerste deel begint van 18u, 18u15, 18u30 of 18u45. Het 2de deel begint van 20u, 20u15, 20u30 of 20u45. Daarna maakt het niet uit. Wegens drukke bezetting kan de bediening soms iets minder vlot verlopen. Daarom vragen we u steeds uw aankomsttijd te respecteren.

Ik heb een cadeaubon gekregen. Wat nu?

Je kan je cadeaubon steeds uitgeprint of via je smartphone meenemen naar het restaurant. Bij het afrekenen vermeld je dat je gebruik wil maken van deze bon en onze medewerkers zullen het nodige doen. Je hoeft de code niet via het reservatiesysteem in te vullen.

Mijn cadeaubon is vervallen. Wat nu?

Contacteer ons via hello-you@mister-spaghetti.be en we bekijken wat we kunnen doen voor je.

Hoe kan ik mijn (on)tevredenheid melden?

Ben je tevreden? Laat het dan via sociale media weten aan iedereen!

Ben je minder tevreden? Laat het dan weten aan onze verantwoordelijke ter plaatsen of via hello-you@mister-spaghetti.be. We bekijk het graag samen met je.

Merchandising

Hoe was ik jullie schorten of bavetten?

Wij raden aan om onze schorten of bavetten via handwas of op 30 graden te wassen en niet in de droogkast te steken. Ook het gebruik van wasverzachter kan ervoor zorgen dat een bavet een overheersende geur krijg waardoor het minder aangenaam is bij het eten omdat deze ” te lekker ” ruikt en de geur van het eten verdwijnt

Mogen jullie glazen in de vaatwas?

Om de print van het glas zo lang mogelijk te bewaren raden we steeds aan de glazen niet in de vaatwasmachine te steken.