NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

Our Spaghetti Bible.

NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

Our Spaghetti Bible.

NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

Our Spaghetti Bible.

Spaghetti Bible

Een antwoord op de meest gestelde vragen.

HAVE FAITH. TRUST IN MISTER SPAGHETTI AND HE SHALL GUIDE YOU.

In onze Spaghetti Bible proberen we een antwoord te geven op de meeste gestelde vragen. Hoe kan ik een saus opwarmen? Is er een klantenkaart? Wat met een verjaardag. Indien er iets niet duidelijk is, dan kan je steeds één van onze vestigingen contacteren om je vraag te stellen.

Contacteren

With lots of love and food,

Onze klantenkaart – Loyalty App.

Ben je een trouwe fan van Mister Spaghetti, dan belonen we je hier uiteraard heel graag voor! Telkens je een bezoekje brengt aan één van onze vestigingen kan je punten sparen door middel van onze loyalty app je klantenkaart* te laten scannen.

Tot voor kort konden trouwe klanten een fysieke kaart aanvragen en daarmee punten sparen. Maar die fysieke kaart wordt nu vervangen door een “Mister Spaghetti loyalty app”.

De app kan gedownload worden in zowel de app store van Apple als de Play Store van Android. Eenmaal je geregistreerd bent op de app, kan je punten sparen bij elk bezoek. De punten kunnen momenteel nog niet gespaard worden via take-away of delivery bestellingen.

Alle vragen over onze klantenkaart vind je op onze loyalty pagina.

Bekijk onze loyalty pagina
Hoe pimp ik mijn take-away of saus?

Je kan je take-away of kilosaus steeds een beetje bijkruiden of pimpen. Hoe doe je dat nu het best? Hieronder vind je enkele gerechten waarvan we denken dat je zelf wat magie kunt toevoegen.

Canara

Voeg per persoon een eigeel toe aan je gerecht. Hierdoor geef je extra smaak en smeuïgheid. Uiteraard kan je nog altijd wat extra spek of champignons bakken en erbij doen. Let wel op dat je het extra gebakken spek goed laat uitlekken en drogen voor vetlagen te vermijden bij het opwarmen.

Coc-A-Nut Chick

Hier kan je steeds wat gele currypoeder en/of mango bijvoegen.

Sweet Scampa

Stoof wat pijpajuin en/of rode/gele/groene paprikablokjes en/of ajuinblokje om toe te voegen. Ook een extra snuifje chilipoeder of cayennepeper mag om het gerecht nog wat pikanter te maken.

Pimp The Shrimp

Stoof wat rode rode paprikablokjes en voeg ze toe aan je saus of je gerecht. Ook hier is een snuifje chilipoeder of cayennepeper zeker mogelijk.

Pest-O-Chick

Neem een handjevol pijnboompitten en rooster deze even op een pan (geen olie of boter gebruiken). Voeg deze in je saus of strooi ze over je gerecht.

Kip of scampi bij Mister Spaghetti gekocht?

Onze kip en scampi zijn voorgemarineerd en gebakken. Deze kan je gewoon samen met de saus in een pan opwarmen. Indien je ze wilt verwarmen op de pan, heel kort aanbakken voor een korstje en van het vuur halen.

Eigen kip of scampi bakken?

De kip kruiden met kippenkruiden of cajun kruiden en bakken tot alles gaar is. Een klein korstje mag zeker. De scampi bak je, na ontdooiing, per zijde 2 minuutjes in de pan. Deze kruid je eenvoudig met wat peper en zout. Daarna gewoon aan je gerecht toevoegen.

Onze zelfgemaakte olie

Onze Smelly Oil, Basil Oil en Spicy oil kunnen tijdens het eten van alle gerechten een extra smaak geven. Meer hierover vind je op shop.mister-spaghetti.com

Hoe warm ik mijn spaghetti met saus op?

Als je een koude take-away komen halen bent of je hebt nog een restje over van de vorige dag, dan kan je deze steeds opnieuw opwarmen in de microgolfoven of op het vuur. Als je een gerecht uit de ” Creamy Corner ” sectie hebt genomen, dan warm je deze best op max. 600 watt op. De bologneses op max. 800 watt. Af en toe eens omroeren is aan te raden.

Je kan ook steeds de spaghetti met saus in een pot op het vuur opwarmen. Warm de spaghetti op een zacht vuurtje op. Regelmatig omroeren.

Ik bestel een warme take-away voor de dag later.

Wanneer je een warme take-away komt afhalen en beslist om deze dezelfde avond niet op te eten, dan raden we aan om deze in de koelkast te bewaren zonder deksel. Hierdoor kan de warmte direct de koeling opnemen en wordt er geen damp gecreëerd waardoor het gerecht en smaak niet “slapper” kan worden

TIP: Je kan ook een koude take-away vragen.

Kan ik mijn maaltijd meerdere malen opwarmen?

Restjes of sauzen kan je na de oorspronkelijke bereiding nog maximum 2 maal opwarmen. Zet telkens de overschot zo snel mogelijk na bereiding (zelfs warm!) in de koelkast.

Mijn spaghetti met saus is droog. Wat kan ik doen?

Als je restjes droger geworden zijn, dan kan je steeds gebruik maken van een beetje olie bij de bologneses, Green Hugger, Asian Hugger en Asian Surft & Turf. Bij de gerechten van de creamy corner kan je steeds wat room bijvoegen tijdens het opwarmen van de spaghetti om deze meer smeuïg te maken. Let op, smaak kan hierdoor wat veranderen, maar bijkruiden kan en mag zeker.

Hoelang kan ik jullie saus bewaren?

Onze gerechten en sauzen die afgehaald worden kunnen 2 – 3 dagen in de koelkast bewaard worden.

Kan ik een saus in de diepvries bewaren? En hoe ontdooi ik ze?

Onze sauzen kunnen na afhaal steeds in de diepvries gestoken worden. Sauzen uit de creamy corner raden we niet aan om te diepvriezen, maar het kan zeker. We raden aan om alle sauzen in een pannetje op een laag vuurtje op te warmen. Bologneses kunnen in de microgolfoven op de juiste stand ontdooid worden, maar ook hier raden we pan en vuur aan. Regelmatig omroeren is ook hier de boodschap.

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, wel nog maximum 1 nacht in de koelkast.

Hebben jullie vegetarische of veganistische opties?

We hebben enkele vegetarische en veganistische gerechten. U kunt via onze food filter makkelijk filteren op allergenen en soort maaltijd die u wenst te hebben om zo te zien wat we kunnen aanbieden.

Mijn take-away smaakt niet hetzelfde als in het restaurant. Kan dat?

Dit kan! Een take-away kan om verschillende redenen een andere smaak hebben. Door de warmte en tijd van vervoer in het gesloten bakje kunnen gerechten en kruiden langer garen. Ook de spaghetti kan “slapper” worden. Ook het bakje kan soms een bepaalde smaak afgeven, maar dit is zelden.

Tip! Als de take-away pas zal gegeten worden de dag nadien, dan raden we aan om dit te melden. Dan geven we de spaghetti koud mee zodat de dag nadien de smaak optimaal is.

Bekijk hier onze Spaghetti Bible en leer hoe je best je saus kunt opwarmen, bewaren of “pimpen”.

Ik ben jarig! Doen jullie iets?

Woohoow! Alweer een jaartje ” wijzer “! Is er iemand jarig, dan vieren we dat graag mee. Iedere jarige krijgt tijdens de week van zijn/haar verjaardag ( in de week ervoor of erna ) een gratis aperitief van het huis. Dat is toch al een leuke manier om je etentje te starten, niet?

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het vermelden bij je reservatie en je identiteitskaart tonen aan de medewerker die je bedient.

Ik heb een allergie. Kan ik eten bij jullie?

Heeft u een allergie? Laat ons dit weten! Wij geven u onze allergenenkaart waar onze gerechten met de allergenen op vermeld staan. Wij bieden glutenvrije pasta aan in ons restaurant.. Voor andere allergenen, gelieve in de tabel te kijken.

Omdat we graag zeker willen zijn dat alles vlot verloopt, vragen we u steeds zowel bij u reservatie als aan tafel in het restaurant zelf te vermelden waarop we speciaal moeten letten alvorens we uw pasta klaarmaken.

Ik wil een reservatie maken of annuleren. Hoe doe ik dit best?

Je kan steeds via onze online tool reserveren of telefonisch reserveren. Reservaties of annulaties via facebook, instagram of andere sociale media kunnen we niet garanderen omdat de reactietijd vaak minder is.

Last-minute annulaties voor de dag zelf moeten altijd telefonisch tijdens de openingsuren meegegeven worden!

Werken jullie in shiften?

Wij werken met een dubbele tafelbezetting. Dit wil zeggen dat uw tafel tijdens het eerste deel maximum 2u kan bezet worden. Ideaal indien u nog een cinemaatje wil doen, ergens anders afspraak hebt of gewoonweg vroeg wil thuis zijn…

Het eerste deel begint van 18u, 18u15, 18u30 of 18u45. Het 2de deel begint van 20u, 20u15, 20u30 of 20u45. Daarna maakt het niet uit. Wegens drukke bezetting kan de bediening soms iets minder vlot verlopen. Daarom vragen we u steeds uw aankomsttijd te respecteren.

Voor meer informatie omtrent parkeergelegenheden en evenementen, gelieve de website van het stad te bekijken.

Ik heb een reservatie maar ik ben niet op tijd. Wat nu?

Merk je op dat je iets later zal zijn? Geef ons dan zeker telefonisch een seintje, want anders wordt je tafel terug vrijgegeven en kunnen we je plaats ook niet meer garanderen.

Er is iemand weggevallen of extra voor mijn reservatie. Wat nu?

Je kan steeds je reservatie wijzigen door telefonisch contact op te nemen met de vestiging tijdens de openingsuren. Wijzigen via e-mail en facebook kunnen worden mogelijks niet direct gelezen.

Indien er extra personen moeten voorzien worden, dan moeten dit eerst afgestemd worden met het restaurant. Door beperking in plaatsen is het niet altijd mogelijk om zomaar iets bij te plaatsen bij overvolle bezetting.

Indien er iemand wegvalt en hiervoor werd reeds eten doorgeven ( bv een groepsreservatie ), dan zal deze persoon aangerekend worden indien niet op voorhand verwittigd wordt dat deze persoon afgevallen is. Bij groepen worden vaak voorbereidingen gedaan en hiervoor dus ook de nodige ingrediënten gebruikt.

Hoe kan ik een cadeaubon bestellen? En wat indien er een restbedrag is?

Je kan makkelijk online een cadeaubon bestellen via onze eigen tool. Hier worden geen extra kosten voor aangerekend en je krijgt de bon makkelijk naar je mailbox toegestuurd.

Een handige feature is dat je meerdere bonnen kan kopen en dat je deze bonnen individueel naar de gelukkige personen kunt versturen op de dag van hun verjaardag of wanneer jij het wil. Dit allemaal met een persoonlijke boodschap!

Als er een restwaarde is van de gespendeerde bon, dan wordt automatisch een nieuwe bon aangemaakt en gemaild zodat je deze een andere keer kan gebruikt worden.

Mijn cadeaubonnen is vervallen. Wat nu?

Contacteer ons via hello-you@mister-spaghetti.be en we bekijken wat we kunnen doen voor je.

Ik heb een cadeaubon gekregen. Wat nu?

Je kan je cadeaubon steeds uitgeprint of via je smartphone meenemen naar het restaurant. Bij het afrekenen vermeld je dat je gebruik wil maken van deze bon en onze medewerkers zullen het nodige doen. Je hoeft de code niet via het reservatiesysteem in te vullen.

Sinds kort hebben we een nieuw cadeaubonsysteem. Hierbij hoef je enkel het blad of mail met de QR code mee te brengen zodat deze kan gescand worden.

Ik zie het gewenste tijdstip niet verschijnen?

Als je het gewenste tijdstip niet ziet verschijnen is het mogelijks volzet. Je kan steeds een ander tijdstip kiezen of bellen om te vragen of er toch nog plaats is op het gewenste uur. Je kan steeds een berichtje sturen via messenger. We bekijken dit op regelmatige tijdstippen. Dit is geen garantie op directe reservatie!

Let op! Kies geen ander tijdstip met de opmerking van latere of vroegere aankomst. Wij werken met een volle bezetting en kunnen niet zomaar iemand plaatsen.

Hoelang kan ik de home-made oils bewaren?

Wij raden aan de houdbaarheidsdatum dat vermeld staat op het flesje te respecteren.

Hoe was ik jullie schorten of bavetten?

Wij raden aan om onze schorten of bavetten via handwas of op 30 graden te wassen en niet in de droogkast te steken. Ook het gebruik van wasverzachter kan ervoor zorgen dat een bavet een overheersende geur krijg waardoor het minder aangenaam is bij het eten omdat deze ” te lekker ” ruikt en de geur van het eten verdwijnt

Waarvoor kan ik jullie home-made oils gebruiken

Onze Smelly Oil, Basil Oil en Spicy Oil kan gebruikt worden bij alle soorten voeding. Ideaal om je gerechten zoals spaghetti, sla, kip, enz… wat meer smaak te geven.

Mogen jullie glazen in de vaatwas?

Om de print van het glas zo lang mogelijk te bewaren raden we steeds aan de glazen niet in de vaatwasmachine te steken.

Ik ben (on)tevreden of heb een tip. Waar meld ik dat?

Ben je tevreden? Laat het dan via sociale media en tripadvisor weten aan iedereen!

Ben je minder tevreden? Laat het dan weten aan onze verantwoordelijke ter plaatse of via hello-you@mister-spaghetti.be. We bekijk het graag samen met je. Want ons doel is dat iedereen met een lach kan komen en gaan. 

NOT ORDINARY. JUST DIFFERENT.

DISCOVER SPAGHETTI MAGIC.

Heb je ook zin in een ” not ordinary ” spaghetti met een ” just different ” toets?

RESERVEREN
Menu Bekijken
CADEAUBON BESTELLEN