DIRECT ONLINE BESTELLEN?

Snel bestellen, veilig betalen en gewoon afhalen.

Spaghetti bestellen via het take-away menu of gewoon gezellig ter plaatse eten

Een spaghetti bestellen is makkelijk en snel gebeurd door één telefoontje. Al onze gerechten kunnen afgehaald worden als take-away. Op een take-away spaghettigerecht krijg je 10%* kassakorting. Naast alle spaghettigerechten kun je ook onze sauzen afhalen (dit per liter).

Uiteraard mis je de unieke Mister Spaghetti beleving wanneer je je favoriete spaghettigerecht afhaalt, maar de smaak blijft hetzelfde, beloofd!

*Niet geldig op dranken en sauzen van 1 liter.

Een woordje uitleg over ons menu en spaghettigerechten

Hieronder zijn alle spaghettigerechten te vinden die wij op de kaart hebben staan.
Heb je zin in een bolognese? Liever een carbonara? Of ga je voor kip in een sausje van dragon? Neem snel een kijkje tussen onze gerechten en ontdek jouw favoriete spaghettigerecht! Zoals hierboven gezegd, je kan ze zowel afhalen als hier opeten!

De beste spaghettigerechten?

Natuurlijk hebben wij niet de beste spaghetti. Dit is onmogelijk aangezien de spaghettigerechten die je zelf maakt of de mama of zelfs uit grootmoeders tijd altijd de nummer 1 spaghetti is! 😉

Onze gerechten

Hieronder vindt u een overzicht van al onze gerechten. Klik een gerecht aan om meer informatie te zien zoals prijs, samenstellingen en allergenen. U kan ook filteren per categorie zoals u ze in onze menukaart van het restaurant vindt of op een allergeen.

Gebruik onze allergenen filter om jouw perfect gerecht te vinden

Je klikt de allergenen aan waar je allergisch aan bent en de getoonde resultaten tonen de gerechten die je WEL mag eten.

  • Allergenen filter